Bar Etzy: Barhäng när det är som bäst

På Bar Etzy blir det lika naturligt att droppa in för en kall fatöl som att sippa på en dubbel espresso i baren.

En trendig och avslappnad kaffebar som erbjuder både kaffe, vin och öl. Med en modern atmosfär och avslappnad inredning är detta en perfekt plats att koppla av efter jobbet eller hänga med vänner på helgen.

Bar Etzy i Göteborg: Njut av en intim espressobar där du kan koppla av med kaffe, öl eller vin, spela brädspel och umgås i en enkel och avslappnad atmosfär.

Barhäng när det är som bäst

Bar Etzy är en pärla i Göteborgs uteliv som kombinerar det bästa av två världar – en intim espressobar där man kan avnjuta såväl en perfekt bryggd kaffe som en svalkande öl eller ett gott glas vin. Ställets avslappnade stämning och unika koncept bjuder in till trevliga kvällar med vänner eller nya bekantskaper.

Lokalen är mysig och inbjudande, med en varm och hemtrevlig känsla som genast får besökaren att känna sig som hemma. Det finns flera olika brädspel att prova, vilket gör Etzy till en utmärkt plats att umgås och ha en trevlig kväll på. När det gäller dryckesmenyn är Bar Etzy en plats där man kan känna sig lika hemma med en espresso i handen som med en kall öl. Kaffet är av hög kvalitet och bryggs med omsorg, medan utbudet av öl och vin är både gott och prisvärt – en öl går exempelvis för runt 40 kronor. Deras enklare maträtter, som pasta, mackor och andra tilltugg, är perfekta att dela med vänner eller äta för en prisvärd och enkel måltid.


En av Bar Etzys största styrkor är dess enkelhet, som gör det lätt att börja prata med folk runtom och knyta nya kontakter. Här är det naturligt att slå sig ner vid ett bord och engagera sig i en konversation, vilket skapar en genuin och avspänd stämning. För den som letar efter en plats att koppla av, umgås och njuta av en god kaffe, öl eller ett glas vin, är Bar Etzy ett självklart val. Dess enkla charm, trevliga personal och prisvärda utbud gör det till en oslipad diamant i Göteborgs uteliv. Oavsett om du är ute efter en lugn kväll med vänner eller en livligare afton där du lär känna nya människor, kommer du inte att bli besviken av vad Bar Etzy har att erbjuda. Så nästa gång du befinner dig i Göteborg och är sugen på en annorlunda upplevelse, varför inte ge Bar Etzy ett besök?

Krogar i denna artikel

Bar Etzy

En trendig och avslappnad kaffebar som erbjuder både kaffe, vin och öl. Med en modern atmosfär och avslappnad inredning är detta en perfekt plats att koppla av efter jobbet eller hänga med vänner på helgen.

Läs mer →

Utforska ditt nya favoritställe

Svara på fem enkla frågor och bli rekommenderad ett uteställe baserat på dina preferenser.
Beta